Dizajn, izrada web stranica, igri i aplikacija, 3D modeliranje

  • Izrada logotipa
  • Izrada 3D modela
  • Izrada web stranica
  • Optimizacija web stranica
  • Marketing web stranica
  • Izrada online igre
  • Izrada karikature

Izrada logotipa za Snagator igreBitan faktor u interakciji tvrtke s klijentom ili kupcem je logotip. 

Logotip je tvrtka u mini izdanju u kojem je ...

Više ...

3D primjer modela potkrovljaIzrada 3D modela različitih objekata a potom i renderiranje je proces u kom je cilj vizualizacija i sagledavanje objekta prije nego što se ...

Više ...

Izrada web stranica grafika

izrada web stranica podrazumijeva kompletne akcije koje za rezultat daje funkcionalno i svrsishodno web sjedište.

Više ...

Optimizacija web stranicaPrilikom izrade web stranica a i nakon izrade potrebno je obratiti pozornost na web stranice i njihovu posjećenost.

Više ...

Marketing web stranicaKada su web stranice postavljene i javno objavljene slijedi naredni korak. Marketing internet stranica se može gledati ...

Više ...

Izrada online igriIzraditi igru za web stranicu je poseban doživljaj i zadovoljstvo. Za to je zaslužno više faktora. Online igra je maksimalno povezana s korisnikom i koristi sve mogućnosti interakcije...

Više ...

 

Karikatura u vektorskom obliku Izrada karikature po fotografiji ili nekom drugom digitalnom mediju.

Više ...

Razvoj igri

jedno od oblasti povezanih s računalima koja ima gotovo najviše poklonika i interesenata jesu računalne igre. 

One se mogu podijeliti u nekoliko kategorija od jednostavnih igri koje mogu razvijati pojedinci pa do visoko sofisticiranih.

Te zahtjevnije igre koje se odvijaju u 3D okruženju rade timovi ljudi koji su uglavnom podijeljeni po oblastima rada koje mogu biti izrada zvučnih efekata, izrada 3D modela i okruženja, razrada likova i psihologije itd. Zadnji uradci 3D igri imaju u sebi ogroman broj podataka neke od njih imaju cijele milijunske gradove i mnogobrojne 3D objekte koji su razrađeni do najmanjih detalja. U takvim igricama se gleda postići što veća realnost pravom svijetu i okruženju.

Do nedavno jedino što je bio problem su računala koja nisu mogla primiti i obraditi tolike količine podataka u realnom vremenu no sve se polako mijenja i napreduje. Danas računala imaju vrlo velike mogućnosti.

U razvoju virtualnih 3D igri jedna od najzahtjevnijih oblasti rada je zasigurno 3D modeliranje objekata.  Da bi se radilo u 3D programu potrebno je imati različita znanja od fizike i naravno matematike pa do ostalih tehnologija obrade slike, zvuka i video materijala. U nekim okruženjima za 3D modeliranje moguće je pored modeliranja dodavati i različite akcije i animacije te interakciju.

Vrlo zanimljiv program za 3D modeliranje je zasigurno Blender. On pruža dosta mogućnosti i besplatan je. 

Drugi jednostavan alat za 3D modeliranje je Google Sketchup. Vrlo je intuitivan i potrebno je malo vremena kako bi se napravio prvi jednostavan 3D model.