Dizajn, izrada web stranica, igri i aplikacija, 3D modeliranje

  • Izrada logotipa
  • Izrada 3D modela
  • Izrada web stranica
  • Optimizacija web stranica
  • Marketing web stranica
  • Izrada online igre
  • Izrada karikature

Izrada logotipa za Snagator igreBitan faktor u interakciji tvrtke s klijentom ili kupcem je logotip. 

Logotip je tvrtka u mini izdanju u kojem je ...

Više ...

3D primjer modela potkrovljaIzrada 3D modela različitih objekata a potom i renderiranje je proces u kom je cilj vizualizacija i sagledavanje objekta prije nego što se ...

Više ...

Izrada web stranica grafika

izrada web stranica podrazumijeva kompletne akcije koje za rezultat daje funkcionalno i svrsishodno web sjedište.

Više ...

Optimizacija web stranicaPrilikom izrade web stranica a i nakon izrade potrebno je obratiti pozornost na web stranice i njihovu posjećenost.

Više ...

Marketing web stranicaKada su web stranice postavljene i javno objavljene slijedi naredni korak. Marketing internet stranica se može gledati ...

Više ...

Izrada online igriIzraditi igru za web stranicu je poseban doživljaj i zadovoljstvo. Za to je zaslužno više faktora. Online igra je maksimalno povezana s korisnikom i koristi sve mogućnosti interakcije...

Više ...

 

Karikatura u vektorskom obliku Izrada karikature po fotografiji ili nekom drugom digitalnom mediju.

Više ...

Aplikacija prevedi slova i brojeve u glagoljicu

Zanimljiv zadatak sam si zadao da napravimo aplikaciju koja će prevoditi slova latinice a ujedno i brojeve u prastari glagoljični zapis. Da se dotaknemo davnih vremena glagoljica se koristila prije latinice i bila je zastupljena na našim prostorima. Brojevi su pisani sa slovima glagoljice po posebnim pravilima i oznakama. 

Ova  aplikacija ispisuje sve brojeve do 6000. Za veće cifre od 6000 nisam uspio naći informacije kako se zapravo točno ispisuje. Da rezimiramo slovo je imalo i brojevnu vrijednost samo što se za broj koristila oznaka ispred i iza slova. Ponekad se koristio i znak iznad slova kako bi označio da se radi o brojevnom zapisu.

Brojevi od 10 do 20 se ispisuju na način da se jedinice pišu na prvom mjestu a desetice na drugom. Također 20, 30, 40 ... ima svoj znak kao i 100, 200, 1000, 2000..

Aplikacija može ispisivati horizontalno i vertikalno glagoljična slova, ispisan glagoljični tekst može se snimiti kao slika na Vaše računalo (klik na ikonicu djeljenja lijevo).