Nasumično iz galerije

logov2.jpg

Poslovice

 • Kineska poslovica

  Ko ima silu uzima silom, ko nema silu uzima pameću.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Pravila privatnosti

Feng shui dom

Iza ovog portala stoji dugogodišnji rad i napredak. Na njemu su primjenjeni svi mogući recepti vezani za optimizaciju i bolje rangiranje na web tražilicama. Također je izrađeno desetak aplikacija vezanih za samu teoriju...

link: Feng-shui-dom.com

 Na portalu se nalazi preko 350 web stranica i veliki broj grafika.  Grafike su izrađene u skladu sa tematikom portala. Logotip je prošao katarzu i treća je generacija od prvobitnog te predstavlja prepoznatljivi grafički element koji ga dostojno prezentira u svim potrebnim situacijama. 

Logotip pod imenom Dragonfly je nastao u pokušaju razumijevanja same teorije feng shui-a. Dragonfly, Vretence ili vilin konjic je jedno od živih bića koje ima različite karakteristike koje se mogu povezati s teorijom feng shui. Dragonfly logo se sastoji iz samo 18 nodova (vektorskih vrhova) koji ga sačinjavaju. Predstavlja pored vretenca i stilizirani cvijet u zraku. Može se gledati kao vilin konjic ali i kao 3d cvijet. Logotip stvara osjećaj pokreta i kretanja. Feng shui je teorija koja u osnovi govori o energiji i njeom kretanju kroz prostor.

Portal ima forumski dio koji se sastoji od nekoliko desetaka kategorija i pod foruma. Na portalu se nalaze različiti web programi izrađeni u Java Script-u.

Također se nalazi aplikacija za vektorsko crtanje i editiranje

Pomoću aplikacije koja se nalazi na portalu feng shui dom moguće je nacrtati tloris kuće ili stana i u njega ubaciti različite gotove elemente koji su kreirani samo za tu namjenu. Program za crtanje ima gotove osnovne elemente za namještanje prostora. Crtež je potom moguće snimiti na portalu i naknadno ga editirati. Također je omogućeno administratoru da editira i pomogne u kreiranju crteža.

Na portalu se nalazi i nekoliko aplikacija kalkulatora za različite izračune vezane za teoriju feng shui te kinesku astrologiju.

Aplikacije su autorsko djelo. Za kinesku astrologiju izrađene su i grafike u vektorskom obliku i to preko 100 različitih a povezane za horoskopski znak. Izrađeno je tri serije različitog stila.

Zadnja verzija grafika za kineski horoskop je izrađena i postavljena na portal koji je na engleskom jeziku.

Također su izrađene grafike vezane za elemente koji se pojavljuju u teoriji.

Portal sadrži forum s preko 1000 upisanih korisnika. Na forumu ima nekoliko 1000 postova.